23 Ekim 2019 Etkinlikleri

Beyoğlu Belediyesi’nce düzenlenen ve kitapseverlerle sahaflar tarafından her yıl dört gözle beklenen geleneksel Beyoğlu Sahaf Festivali 25 Eylül 2012 tarihinde başlayacak. Altıncısı düzenlenecek festival geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tepebaşı’nda (TRT yanı) gerçekleştirilecek. 14 Ekim 2012 tarihine kadar sürecek festivale 65 sahaf katılacak.

Bu sene 7.si gerçekleştirilecek olan Altın Eller Geleneksel El Sanatları Günleri 11-23 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Sultan II. Beyazıt Han’ın ölümünün 500. yılı olması dolayısıyla, 19-20 Aralık tarihleri arasında Osmanlı’nın geleceğinde oynadığı rolü gündeme taşımak ve bilimsel anlamda Sultan II. Beyazıt Han döneminin incelenmesi amacıyla bu sempozyum düzenlenmektedir.

Çocuklarımızı ihmal etmeden onların gelişim alanlarını destekleyen bir ilişki geliştirmek için Psikolojik Danışman Cem Kaya rehberliğinde "Baba Olmak" isimli seminerimiz Beyoğlu Belediyesi Yenişehir, Hacıahmet ve Okmeydanı Semt Konaklarında gerçekleşecektir.

Beyoğlu Kent Konseyi üyesi Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Beyoğlu Belediyesi’nin desteği ile 17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 17:00’de Beyoğlu Belediyesi Cihangir Sanat Merkezi’nde ‘17. YY’dan Bugüne Goblen Sergisi’ açılışını gerçekleştirecek.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Kent Konseyi Başkanı Bülent Katkak, Yürütme Kurulu ve Genel Kurul üyülerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan 2013 yılı Beyoğlu Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu'na davetlisiniz.

Kent Konseyi üyesi kurum ve kuruluşlar ulusal/uluslararası projelere fon aramak ve proje yazım süreçlerine dair temel bilgileri edinmek amacıyla 27 Haziran günü gerçekleşecek ilk toplantıyla bir araya geliyorlar.

Kent Konseyi Genel Kurulu

Beyoğlu, kadim zamanlardan bugüne kadar parçası olduğu bütün medeniyet tecrübelerinin örnek şehri olmuş, her dönemde ülkenin dünyaya açılan kapısı olmayı başarmıştır.

Sayfa : 1 2