2018 Yılın İlk Yürütme Kurulu ve Genel Kurul Toplantısı İçin Beyoğlu Kent Konseyi Üyeleri Bir Araya Geldiler

Beyoğlu Kent Konseyi Genel Kurulu YapıldıBeyoğlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı ve Genel Kurul Toplantısı 05 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 18:00’da Kent Konseyi Başkanı Sn. Dr. Bülent Katkak’ın başkanlığında Beyoğlu Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıda aşağıdaki gündem maddeleri görüşüldü;

• Açılış
  • Kent Konseyi Çalışma Grupları
  • 2017 Yılı Çalışma Grupları Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi
  • 2018 Yılı Çalışma Grupları Gerçekleştirilecek Projeler Hakkında Bilgilendirme
  • Görüş ve Öneriler
  • Kapanış

Toplantıda Alınan kararlar;

• “Çocuk, Gençlik ve Spor” adlı bir çalışma grubu oluşturulmuştur.
  • 6 Mart 2018 tarihinde saat 19:00’da Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde Çalışma Grupları Toplantısı Yapılması kararlaştırılmıştır.

Toplantıya Katılan Kurumlar;
Beyoğlu Kent Konseyi Başkanı, Beyoğlu Kent Konseyi Başkan Yrd. Beyoğlu Kent Konseyi Genel Sekreteri, ,Ayazpaşa Çevre Güzelleştirme Derneği, Belediye İş Sendikası, Galata Derneği, İstanbul Verem Savaş Derneği, Meclis Üyesi, Musevi Cemaati, Piyalepaşa Mahallesi Muhtarlığı, T.C Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Beyoğlu Kaymakamlığı, Beyoğlu Semt Konakları, Danışman Psikiyatri Hizmetleri Merkezi.

Beyoğlu Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı Beyoğlu Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı Beyoğlu Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı